Vi på Frirum

Tillsammans har vi en helhetssyn på människan där både kropp, själ och ande får ta plats. 

Marie Sjöström

Grundare och ägare

Jag älskar yoga och närvaro! Den har funnits i mitt liv i mer än tio år och är idag en del av mitt jobb och min vardag. Här får jag möjlighet att vägleda genom att hämta kunskap och inspiration från meditation, mindfulness och läran om kroppen. Underbart! 

Min medvetna inre resa började i 20 - års åldern, då jag tog ett av mina första och största beslut för att förändra mitt liv. Jag har sedan dess vuxit med hjälp av inre utveckling.

2008 - Utbildad hälsocoach och mindfulnessinstruktör, Livscoachakademin

2013 - Utbildad friskvårdsmassör, Axelsons Gymnastiska Institut

2015 - Yin yogainstruktör, Lejonyoga

2017 - Certifierad Restorative yogainstruktör, Magdalena MacWeld

2018 - Certifierad Yin yogainstruktör, Magdalena MacWeld

2018 - Medicinsk fibromassage, Bergqvist Massage & Friskvård

Kontakt & bokning

marie@frirum.se

070-452 17 29

Malin Almstedt Jansson

Instruktör

Att utbilda mig till yogalärare har förändrat mitt liv, mitt sinne och min kropp på sätt som jag inte ens hade kunnat föreställa mig. Jag har påbörjat en resa för livet, en resa för att hitta hem till mig själv.

Som yoga-lärare vill jag förmedla vikten av att ta utgångspunkt i sin egen kropp och sinne, lära känna och lyssna till vad kroppen har att berätta, uppleva andetaget och bidra till att deltagarna känner sig stöttade och sedda. Därför handlar yoga för mig om omtanke, ärlighet, trovärdighet och sårbarhet. Först och främst inför sig själv. Genom att lyssna till kroppen och arbeta utifrån dess förutsättningar har vi möjlighet bibehålla eller arbeta mot en funktionell och rörlig kropp.

 

2018 - Certifierad Yin Yogainstruktör, Magdalena MacWeld

2019 - Yin Yoga TT, Elizabeth Welsh Yoga

2020 – SATYA 1 | Sensory Awareness Training for Yoga Attunement (45 hr), Prajna Yoga, Tias & Surya Little

2020/2021 – Yogalärarutbildning RYS 200 (250 hr), Atmajyoti yoga

2021 – SATYA 2 (45 hr), Prajna Yoga, Tias & Surya Little

2021 – SATYA 3 (45 hr), Prajna Yoga, Tias & Surya Little

Ann-Sofie Åberg

Instruktör

Jag trodde länge att jag var för stel för yoga men när jag äntligen vågade prova insåg jag att min kropp är fantastisk precis som den är och att yoga verkligen är för alla. 

 

Jag upptäckte att yoga i själva verket handlar väldigt lite om att vara vig. Den handlar om att stilla sinnet, om att hitta sig själv och om att må bra här och nu. Den handlar om att stärka både kropp och själ och den handlar om hur vi kan göra gott, både för oss själva och för andra. 

 

Jag går in i yogalärarrollen med stor ödmjukhet. Jag ser också fram emot att få föra yogan vidare till andra eftersom den har gjort så mycket gott med mig. Och jag hoppas att jag ska kunna locka dig som är nyfiken på yoga till mina lektioner på Frirum.

 

2018 - Barn- och familjeyogaledarutbildning

2019 - Hatayogalärarutbildning 200 timmar

2019 - Grundutbildning i asiatisk yogamassage

2019 - "The art of breathing" - Pranayama och andningstekniker

Lynn Carlström

Instruktör

När mitt liv skakades om för några år sedan så sökte jag efter verktyg att hantera det med, och som skulle ge mig perspektiv på livet.

Jag fann mig dragen till yoga, meditation och mindfulness. Det kändes som att jag mötte mig själv; mer ärligt och mer på riktigt än någonsin tidigare. Något som var både utmanande och läkande.

 

En längtan av att fördjupa mig i yogan och att utveckla mig själv resulterade i att jag åkte till Costa Rica för att gå en yogalärarutbildning. Med hathayoga som grund hade utbildningen även en terapeutisk inriktning.

 

Det jag strävar efter som instruktör är att förmedla yogans grunder så att var och en kan hitta den i sin egen kropp.

 

2019 - 200h Yoga Teacher Training, Peggy Profant, Samantha Akers & Liz Heffernan

2020 - The Subtle Art and Science of Restorative Yoga, Samantha Akers

2021 - Engaged Yin och Metta

Helena Håll

Hålls Hälsa AB, samarbetspartner

1996 fick jag min första egna Rosenbehandling. Det blev början på en resa som fortgår än idag. Till min förvåning fann jag att det, trots olika "prat-terapier", fanns delar i mig som inte hade gått att nå via samtal.

Det blev istället Rosenmetodens kravlösa och inkännande sätt som gjorde min kropp trygg nog att släppa en del av de muskelspänningar som med krampaktig kraft hållit mig vid liv.

2018 - certifierad Rosentearapeut, Axelsons Gymnastiska Institut

Välkommen på en Rosenbehandling hos mig! 

Kontakt

rosenmetoden_28@outlook.com

070-568 96 88

Sara Welander

Xin Tao, samarbetspartner

Jag har har en 5-årig utbildning inom TCM (Traditional Chinese Medicine) och har sedan min examen år 2000 arbetat som terapeut och konsult inom detta område. Jag är utbildad såväl i Kina som i Sverige. Jag är även certifierad Silva Ultra Mind ESP instruktör och håller kurser i hela Sverige.

 

På Xin Tao finner du allmän- och företagshälsovård inom Traditionell Kinesisk Medicin, världens äldsta läkekonst. TCM är ett komplett terapeutiskt system med följande metoder: 

 • Akupunktur

 • Moxibustion

 • Koppning

 • Kosttillskott

 • Qi gong

 • Massage & psykoterapi

 • Xin Ping therapy

Kontakt

sara@xintao.se

072-32 88 853

www.xintao.se

Lina Lövström

Linas Livsenergi, samarbetspartner

Jag älskar att få hjälpa människor på många olika sätt. I min praktik använder jag mig av coachning, healing, yoga, mindfulness samt olika massagebehandlingar. 

Healing ligger mig varmt om hjärtat då jag förstått att detta är mitt kall. Under en behandling går jag igenom dina chakran för att hela dina blockeringar. Dessa kan ha kommit till dig i det liv du lever nu, men även från tidigare liv.

 

Jag erbjuder dig:

 • Healing inklusive samtal

 • Triggerpunktsbehandling

 • Mindfulnessmassage

 • Intuitiv vägledning med hjälp av Tarot och Änglakort

Jag är utbildad Hälsocoach år 2009-2010.

Kontakt

gavlelina1983@gmail.com

073-919 54 56