fre 10 sep. | Korså Herrgård

Mind Retreat

Finn livsenergi i lugnande miljö. Mysigt boende, god mat och vacker natur.
Mind Retreat

Tid och plats

10 sep. 17:00 – 12 sep. 14:00
Korså Herrgård, Korsån 40, 813 91 Sundborn, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till en helg i vackra Korså Bruk.

Låt den fantastiska miljön omsluta dig bland lummiga stigar och spegelblanka sjöar. I herrgårdens mysiga och lugna miljö sover och äter vi gott. 

Här får du chansen att komma närmare dig själv. Vi möts i meditation, yoga och naturen; du väljer själv vilka pass du vill delta i. Lugnet är en central del av kursen, välj tystnad när det passar dig. Genom att uppleva lugnet tillsammans med andra finner du kraft och inspiration. 

Bli vägledd in mot dig själv.

Dagarna vi ska ha tillsammans kommer att gå i mindfulness anda. Det betyder att det finns möjlighet att forma dagarna efter dina egna behov. Det kommer att finnas ett dagsprogram med aktiviteter som jag leder så som yoga, föreläsningar och meditationer. Du kan ta en promenad i den vackra naturen, bada, basta eller läsa. Detta är en helg där du följer dina egna behov och upplever lugnet. 

Kom och stråla tillsammans med mig.

Jag som leder kursen heter Marie Sjöström och jag längtar efter att få dela med mig av den kunskap som lärt mig att lyssna till mig själv. Jag är utbildad mindfulness-, meditation- och yogainstruktör och det är härifrån jag plockar verktygen till min undervisning.

Det kommer även finnas möjlighet att få en avslappnande massage till extra kostnad. Du bokar din massage på plats. 

Vi kommer att äta hållbar och naturlig mat som Korså Herrgårds egna kock tillagar.

Plats: Korså Herrgård

Antal: 10-11 deltagare

Enkelrum: 5000 kr (FULLBOKAT)

Del i dubbelrum: 4200 kr

I priset ingår boende i härlig miljö, omsorgsfullt lagad mat (helpension) samt retreatavgift. 

Betalning

Betalning sker i samband med bokning och då säkras din plats. Du kan välja att betala direkt via bankgiro eller kontakta oss för faktura. Följ instruktionerna i bekräftelsemailet. Anmälan är bindande och återbetals ej. 

FRÅN MITT HJÄRTA TILL DITT - VÄLKOMMEN!

Dela detta evenemang