Corona, Covid-19

Så här hanterar vi situationen.

Uppdaterad 2021-01-10.

Minskat antal platser

Fr.o.m. 10/1-2021 minskar vi maxantalet till fyra personer per klass. På så vis kan vi erbjuda en yogasal där vi håller acceptabelt avstånd till varandra enligt den nya pandemilagen. 

 

Ingen fysisk kontakt

Vi som ledare korrigerar ej och avstår från att röra deltagarna. Före och efter passet respekterar vi varandra och håller god avstånd till varandra. 

 

Egen utrustning

Samtliga deltagare tar med sig egen yogamatta samt filt. Vi tillhandahåller kuddar, bolster och block vid behov. Kom ihåg att du som medlem har 10 % rabatt på yogautrustning i shoppen.

 

Rengöring

Vi fortsätter givetsvis med att rengöra den gemensamma utrustning.

 

Livesändning via Zoom

Fr.o.m. 23/11 kommer vi att livesända alla klasser via Zoom. Detta för att du som känner dig osäker, eller av andra anledningar inte kan medverka på plats, ska kunna fortsätta att yoga och meditera med oss i realtid. Gäller för dig som är Mellan och Stora Frirum-medlem. Läs mer och boka här >

Frirum Online

Inspelade klasser i yoga och meditation. Skapa ditt eget Frirum, oavsett var du är. Frirum Online ingår i samtliga medlemskap. Läs mer här >

 

Massage och behandlingar

Såväl Frirum som våra samarbetspartners fortsätter med sina verksamheter. 

Vi kommer självklart att omboka din behandling om vi känner minsta symptom och tar för givet att du gör detsamma. Utrustning och bänkar rengörs minutiöst samt lakan byts mellan kunderna. Kolla med din behandlare vilka avbokningsregler som gäller!

Mindfulness och Motiverande samtal

Individuella samtal fortsätter som vanligt. Vi kommer självklart att omboka ditt samtal om vi känner minsta symptom och tar för givet att du gör detsamma.

Kontakta oss

Marie Sjöström, Frirum

marie@frirum.se

070-452 17 29

Helena Håll, Hålls Hälsa AB

rosenmetoden_28@outlook.com

070-568 96 88

Sara Welander, Xin Tao 

sara@xintao.se

072-32 88 853

Lina Lövström, Linas Livsenergi

gavlelina1983@gmail.com

073-919 54 56